HMS Norge introduserer en ny intranett-portal for sine medlemmer

I desember 2019 startet vi arbeidet med å forbedre vår intranett-portalen på HMS Norge. Målet var å tilby en bedre service til våre medlemmer, med mer relevant informasjon, effektivisere medlems-oppdateringer og tilby nye gruppebaserte tjenester. For å oppnå dette, jobbet vi sammen med teamet fra My Member Software. Disse tilbyr en open source programvare-løsning for foreninger og andre. 

Foreninger og andre kan i MyMembeSoftware administrere sine medlemmener på en sikker medlemsintranettportal som er tilgjengelig for CMS-systemene Joomla og Wordpress. Systemet gir oss tilgang til forskjellige funksjoner som gruppebaserte nyhetsbrev, dokumenthåndtering, revisjonsspor, intranett, api til vår CRM-pakke, etc. Innebygde personvernverktøy er med på å overholde GDPR.

Ved hjelp av programvaren vil vi også kunne utvide vårt medlemstilbud, slik at virksomheter kan administrere sin vernetjeneste på eget innlogget område. Synkronisering sender medlemsdata til vår regnskapsløsning, og hovedkontakten kan legge til og oppdatere medlemmer for deres selskap. Nyhetsbrev bruker medlemsdataene i valg av e-post.


.
Kopirett 2021 © HMS Norge AS | Retningslinjer for personvern >